Тръмп: Печелим навсякъде, а резултатите са феноменални!

„Без съмнение това е пресконференцията в най-късния час, която водя. Благодаря ви! Искам да благодаря на американския народ за огромната подкрепа. Милиони ме подкрепиха“, бяха първите думи на Тръмп.

Той поясни, че „една тъжна група хора се опитва да отнеме спечеленото от нас“.

„Най-напред искам да благодаря на целия ми екип. Готови сме за голямо празненство. Печелим навсякъде. Резултатите тази вечер са феноменални, подготвяме се и буквално вече сме готови да излезем и да празнуваме нещо много красиво.

Такъв вот, такъв успех, който постига рекорди. Получаваме рекордна подкрепа за нашето невероятно движение“, каза Тръмп.

„Ние не само спечелихме във Флорида, а спечелихме с много.

Великият щат Охайо, Тексас, спечелихме със 700 000 гласа и е ясно, че печелим и в Джорджия. Печелим Пенсилвания с много, с много голяма преднина.

С 2,5% печелим Северна Каролина. С 1,4% от 77 000 гласа – остават още 5% за преброяване и няма как да ни настигнат“, уточни американският президент.

„Ако погледнете резултатите, то ще видите, че в Аризона вече се обяви победа за другия, но там гласовете продължават да се броят. Да не забравяме, че това са т.нар. „територии на Тръмп“. 

В началото се говореше, че не е вероятно да спечелим, но ние го правим. Дори победата в Аризона не ни е необходима, но я имаме. 

Ето, помислете си – имаме шестстотин и деветдесет хиляди гласа в Пенсилвания. Това дори не са близки резултати. 57% от гласовете вече са преброени и става невъзможно да бъдем настигнати.

Вероятно цифрите ще вървят нагоре“, поясни Тръмп.

„Погледнах цифрите в Мичиган, където печелим, и си казах: „Леле, много е“. Печелим и Уисконсин“, похвали се американският президент, който се бори за втори мандат в Белия дом

„Ще ги съдя. Да си знаят!“, закани се Тръмп.

„Сега целта ни е да осигурим почтеност за доброто на нацията. Този момент е много важен. Това е моментът, в който искаме законът да се прилага както трябва. Така, че ще се обърнем към Върховния съд на САЩ

Тъжно ще е, ако се появят бюлетини в 4 сутринта, които трябва да се добавят.

Аз знам, че вече сме спечелили“, категоричен бе Тръмп.

Facebook Коментари