Тома Биков: Румен Радев само се води президент на България, но реално не е такъв

София. В момента БСП са напът да влязат в коалиция с коронавируса – парламентът не е място за решаване на вътрешнопартийните проблеми. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков по време на дебата по промените в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Това, което чух най-вече колегите от ПГ на БСП останах с впечатлението, че изобщо не сте наясно къде се намираме, с какво се борим, какви са предизвикателстват апред нашето общество в момента. Вие си искате да няма кворум, да няма заседание на парламента, да има предсрочни избори не знам кога. Сигурно на 1 март вместо на 28-ми. Да има служебно правителство един човек, който преди няколко седмици не вярваше, че съществува коронавируса, който се води президент на тази държава, но не е такъв. Искате да дойдат едни хора, които демобилизират българското общество“, каза още Биков.

„Парламентът не е място, където си решавате вашите вътрешнопартийни друми. Лично аз не се интересувам нито от съдбата на широките, нито от тесните социалисти. В момента сте напът да влезете в коалиция с коронавируса и то с огромно желание“, каза още Тома Биков. 

Според него това е позиция, която най-вероятно не осъзнават колко е безотговорна. „Нямаме право да спрем парламента. Нямаме аргумент“, каза още Биков. 

focus-news.net

Facebook Коментари