Осъденият Марешки: Радев се опитва да си скъса опашката

„Идват избори и гущерът се опитва да си скъса опашката”, така зам.-председателят на парламента и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки реагира на думи на президента Румен Радев, който вчера заяви отново само на думи, че бил „срещу статуквото, беззаконието и несправедливостта”.

„Няма как Румен Радев да се обяви за обединител срещу статуквото, защото беше номиниран и избран от две партии, които представляват статуквото на прехода- БСП и ДПС (Тук Марешки лъже, защото ДПС дадоха гласовете си за ГЕРБ на президентските избори). Видя се, че те се отрекоха от него и той се опитва да се спасява. Но номерът не минава. Хората добре виждат истинското лице на всеки политик. Още след изборите Йотова го заплаши, че и най-малкото му движение срещу БСП няма да му бъде простено.  Явно са се хванали гуша за гуша и ще сме свидетели на нов развод на политическата сцена. Голяма неблагодарност е да се извъртиш така срещу тези, които са те издигнали на едно от най-високите места в държавната йерархия”, смята Марешки.

От ВОЛЯ са категорични, че именно те и техният лидер Веселин Марешки са истинските обединители, защото реално работят за хората и не се оцапани с корупционни схеми, нито се занимават с вътрешнопартийни войни. Показателен е фактът, че само за няколко месеца успяха да обединят стотици хиляди българи в подкрепа на идеята за безплатни лекарства за ученици до 14г. и пенсионери над 65г.

„Радев, който твърди, че е обединител срещу несправедливостта, цял мандат дума не каза нито срещу картелите, нито в подкрепа на безплатните лекарства. По-несправедливо от това, което опразва джоба на народа и го тласка към мизерия, има ли?!„ попита лидерът на ВОЛЯ. Той смята, че времето на политици, които гонят само личния си интерес и  кариера, които само говорят, но нищо добро не правят за народа и държавата, свърши.

„Идва часът на такива като нас – доказали сме с делата си, че можем да помагаме на българите да живеят по-добре. Не гоним постове, нито рейтинги. Основната ни цел е България да се развива по-бързо, а народът да живее по-богато и щастливо”, категоричен е Марешки.

pik.bg

Facebook Коментари