Мръснишките лъжи на БТВ и „Пирогов“ идват в повече

Особено, гнусен е мръснишкият подход, с който се опитват да изкарат българите мързеливци, които видите ли, даже и за 3000 лева заплата не искат да работят! Трудно се понася и лъжата, че само трима желаещи са се отзовали на обявата за санитари? Гнусна лъжа!

Доста хора се свързаха с мен, но няма да намесвам имената им. Ще кажа на лъжците обаче, следното: Съпругата ми веднага, след като разбра за острата нужда от санитари в болница „Пирогов“, подаде заявление. Не се е интересувала от парите! Просто, като човек, който е преболедувал Covid-19 и е с антитела искаше да помогне в този труден момент. Освен това е бивш служител на здравната каса. Изрично е декларирала, че е преболедувала заразата и има антитела! Вече седмица, след като е заявила желанието си в писмен вид пред болница „Пирогов“ никой не я е потърсил, въпреки, че отговаря и на безумните изисквания да е преболедувала и да има антитела! Да не би случайно, всички хора, които са на първа линия, да са преболедували Covid-19 ? Естествено, че не! Съпругата ми е с две висши образования и езикова гимназия. Да попитам проф. Балтов от болница „Пирогов“ какъв образователен ценз се изисква за санитар в ковид отделение на болницата му?

Тази мръснишка пропаганда, която ни развивате няма да успее! Скоро ще започнат да се разкриват и истините за лечението на болните в ковид отделенията и за отношението към тях, което вече е ясно! Призовавам БТВ и болница „Пирогов“ да спрат тази гнусна кампания срещу българите!

Димитър Байрактаров

Facebook Коментари