Майката убила децата си, жертва на насилие от бащата

Продължава разследването за убийството на две малки деца на три и пет години в Сандански.

Кървавата трагедия се разиграва вчера вечерта. По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца. Двамата в момента са в развод.

Жената от няколко месеца е работила като касиерка в училище, а бащата е горски служител. По неофициална информация  за жестокото деяние е заподозряна майката на децата.

По информация на NOVA майката и бащата на децата в момента са в развод. Жената дълго време е била безработна, а отскоро е започнала работа като касиер в училище. Според източници на NOVA тя е била жертва многократно на насилие от бащата. Той е горски служител. 

„Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае  се за двойно убиство на дете на 3 г. и дете на 5г.  – братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, посочи Весела Стоилова от Окръжна прокуратура Благоевград.

“Сигналът е подаден в полицията около 17:30 часа и колегите са реагирали моментално”, заяви Дойчин Дойчинов,  директор на ОДМВР Благоевград. – „Кой го е подал?”- „На този етап не можем да коментираме повече”,  заяви той.

По случая е образувано досъдебно производство.

nova.bg

Facebook Коментари