Каракачанов е бил съдружник с майката на убиеца на Милен Цветков?

Защо казионните медии забравиха и услужливо мълчат за съдружието на Миню Стайков и вицепремиера Красимир Каракачанов? Това съдружие е подплатено и с един зам.-министър от ВМРО в лицето на Николай Кънчев, който както и Каракачанов е бил член на надзорния съвет на “МТМ Холдинг” АД заедно с Миню Стайков . Тези данни бяха направени публично достояние от разследващия журналист Димитър Байрактаров, който бе чест гост в предаването на Милен Цветков.


Днес резонният въпрос е какви са отношенията на Каракачанов и Кънчев с майката на убиеца на Милен Цветков?
По данни от Търговския регистър, според които в масовата приватизация Красимир Каракачанов е участвал заедно с Миню Стайков в приватизационния фонд „Мизия, Тракия, Македония“ АД.


Една от фирмите, които участват в приватазионния фонд като акционер е „Анкор Н“ ЕООД, чийто управител е Красимир Каракачанов, а друг акционер в приватизационния фонд “МТ М Холдинг” АД е “СИС ИНДУСТРИЙС” ООД, в която съдружник е Десислава Крумова Пешев – майка на Кристиан Николов обвинен за убийството на журналиста Милен Цветков. От данните се вижда, че съдружието на Каракачанов със “СИС ИНДУСТРИЙС” ООД в “МТМ Холдинг” АД е продължавало много години, а за капак акции в холдинга притежава и съпругата на Каракачанов, която пък е прокурор в Софийската Апелативна прокуратура. Да не се окаже, че убиецът Кристиан Николов е с дебели връзки както в изпълнителната власт, така и в съдебната власт?

bnews.bg

Facebook Коментари