ИСКРАТА НА ПРОТЕСТА СЕ ЗАПАЛИ ОТ ГРУБОТО НАХЪЛТВАНЕ НА ЧЕНГЕТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

‼️🇧🇬От няколко дни, няколко политически формации се опитват да си припишат или да изземат и подменят протеста посоката и исканията му.👉Особенно една формация, която не знам защо е решила, че е богопомазана вие като линейка и обяснява че само тя е вярната всичко друго е подмяна. Други пък две формации обидени, че не били поканени на работната среща за честни избори от „Отровното трио“ се цепят и правят собствени протести.

‼️ДБ побързаха да лепнат думата „без принципна коалиция“ на формации събрали се за да обединят сили за пазене на честността на изборите, когато и да са те. Защо от какво се засегна ДБ? Поканени ли бяха, поканени!? Не искали Манолова. Защо? На кметските избори миналата година, когато с нейна помощ вкараха в София една камара райони кметове си мълчаха и приеха помощта. Защо тогава не се отрекоха от нея? Ще ви кажа. Резултата им щеше да е наполовина по-слаб.👉Постоянното тупане на тупана с „Росенец“ също се изтърка.

‼️ИСКРАТА НА ПРОТЕСТА СЕ ЗАПАЛИ ОТ ГРУБОТО НАХЪЛТВАНЕ НА ЧЕНГЕТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО. ДА Е ЯСНО И НА ДБ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.👉Та да се върна на „Росенец“, когато Х.Иванов беше министър на Борисов защо не отиде на „Росенец“ ? Въпроса е риторичен и всеки сам може да се сети какъв е отговора.

👉Защо ДБ в началото искаше #Оставка само на Гешев, а за Борисов се мълчеше? После с половин уста се казваше и неговата оставка искаме. 👉Участието на същия този бивш министър на Борисов в „Панорама“ и половинчатия му отговор за това с кого ще се коалира за управление в бъдещ парламент също се помни. Гафа и клипчето на „Орлов мост“ и намесата на името на Маджо също.

И викането по другите че са маскари не прави чест на ДБ. Беше протегната ръка няколко пъти и то не за коалиции, а за работни групи, в които да се координират действия за да се свали корумпирано-мафиотската власт на Борисов и за пазене взаимно на резултати.

🇧🇬Нещо като споразумението между няколко партии и формации от 2013г. Тогава какво ви пречеше да сте по работни срещи и да подписвате и изпълнявате такива споразумения?

На работната среща във хотел „Фаворит“ също присъствахте после се отрекохте във всичките ви форми, с които бяхте там. И всички на кръглата маса помнят кой написа текста на прес съобщението.

‼️Ние останалите обаче не се сърдим за разлика от вас ние можем да преглътнем егото си в името на една обща цел и ще пазим и вашия резултат, защото така е честно, а и знаете защо го казвам никой и вие също нямате ресурс да го направите самостоятелно и не говоря за финансов, а за човешки! 👉

За другите дето и те опитват да цепят… Осъзнайте се не е късно и се сетете за приказката „власите се давят на края на Дунава“.

И се сетете за завета на Кан Кубрат „Съединението прави силата“, което е и нашия лозунг, който липсва на сградата на „партийния дом“ (парламент )!

Благодаря за вниманието 🙂

Тихомир Валериев Василев

Facebook Коментари