Джамбазки: Искате ли в София да се разхождат хора, които режат глави?

Опит за евтин пиар си направи евродепутатът Ангел Джамбазки в „Денят ON AIR“.

„Европа трябва да се превърне в крепост и да не допуска мигранти, в противен случай трябва да се съобразим с либералите в Европа, че трябва да приемем всички. Това за мен не е приемливо. Искаме твърда граница. Ако ЕС не го разбира, то това не е възможност за нас“, каза Джамбазки. 

Според него политиката на приемане на мигранти е напълно погрешна.

„Трябва да има нулева миграция и това е възможно напълно“, подчерта евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

„Kогато няма консенсус, ще има отрязани глави. Знаете колко е трудно да одереш животно, представете си какво усилие е да обезглавиш човек. Мотивация и усилие трябват. 

Тези хора не са дошли, за да учат или да работят, а за да режат глави. Искате ли тези хора да се разхождат по улиците на София? ВМРО няма да позволи това“, отсече Джамбазки.

Относно Бюджет 2021 евродепутатът заяви, че няма общо решение за сумата на средствата, които ще се вложат в борбата с пандемията и кризата след нея.

„Казаното от министър-председателя е разумното – бизнесът не трябва да бъде затварян, но трябва да има дисциплина у хората – да бъдат по-отговорни към здравето си и към здравето на своите близки“.

Попитан за българската позиция относно присъединяването на Северна Македония към ЕС, той отговори, че тя трябва да бъде основана на историческите факти.

„ЕС е много мекушав и слаб съюз, той не разбира спора между България и Северна Македония“, каза зам.-председателят на ВМРО, който обаче не обясни защо е станал евродепутат с тлъста заплата след като не одобрява политиката на ЕС.

Facebook Коментари