ГЕРБ за потрошения офис: Ще направим всичко възможно да има наказани (ВИДЕО)

Политическа партия ГЕРБ направи първи коментар, след като протестиращи изпочупиха вратата на партийния офис в район „Оборище“.

„Партийният офис на #ГЕРБ #Оборище е бил обект на вандалски акт за пореден път в последните месеци. Според очевидци нападението е извършено тази вечер от #протестъри, които са счупили входната врата и са потрошили прозорците. ПП #ГЕРБ-София осъжда остро подобни престъпни действия и ще направи всичко в рамките на #закона, за да има #наказани! Това ли е #промяната и #бъдещето, което предлагате? Това ли е #алтернативата?!“, написаха във Фейсбук страницата си от ГЕРБ-София и публикуваха още снимки, от които става ясен размерът на щетите, нанесени по входната врата на офиса в район „Оборище“.

Николай Попов от ГЕРБ заяви: “Чупенето на прозорци прилича повече на “Кристалната нощ” в Германия и Австрия преди 82 год., отколкото на мирен и граждански протест. Не може тези, които проповядват демокрация да трошат безнаказано пред очите на полицията. Излиза, че протестиращите имат някакъв специален имунитет. Това ли е демокрация? Да извадим от темата офиса на ГЕРБ, но с какво са заслужили живущите на този адрес граждани подобни регулярни атаки?”

pik.bg, facebook

Facebook Коментари