Веселин Марешки ще създава еко-гориво

Проф. Йонко Мермерски е обсъдил с бизнесмена и депутат Веселин Марешки своята патентована добавка, която намалява въглеродните емисии в горивото. След разговора, двамата са решили да опитат да създадат ново еко-гориво. Това стана ясно в предаването „Беновска пита“ по Канал 3, където двамата бяха гости.

Политикът-бизнесмен трябва да защитава и българското, беше позицията на Веселин Марешки. Заместник председателят на НС отбеляза, че сериозните бизнесмени приветстват влизането на бизнеса в политиката, но малко от тях искад да се забъркат. Дали ще се кандидатира за президент, ще реши след парламентарните избори. Много голяма е съпротивата срещу успели и независими хора. Според него системата не позволява такива хора да успеят.

„Бизнесмените са прагматици и не търсят антагонизъм. Те търсят резултати в кратки срокове. Румен Радев е поставено лице на БСП и поради тази причина мандатът му е изпразнен от съдържание. БСП е големият бич на нашия демократичен преход.“, каза още Веселин Марешки.

Прди време проф. Мермерски беше нарекъл Веселин Марешки „българския Доналд Тръмп.“ Според него е полезно участието на бизнесмени в политиката със своето име, а не чрез лобизъм. „В България, единствен такъв пример е Веселин Марешки.“, каза отново Йонко Мермерски.

skandal.bg

Facebook Коментари