Борисов се оказа фейк новинар. Широко прокламирания “Рестарт” излезе лъжа

“Рестарта” на Борисов – както се и очакваше – се оказа пълен фейк. Фалшива новина, от най-фалшивите. И това, че г-жа Десислава Атанасова си беше сложила за кавър фото #REстарт (между другото, изписано с удивително грозен и неуместен шрифт) по никакъв начин не направи рестарта дори една идея по-истински и реален.Нека не забравяме при какви обстоятелства беше обявен този “рестарт”. Притиснат от протести и недоволство, Вожда излезе да ни крещи по телевизора, набързо се сформира нефелна парламентарна комисия (която се е събрала само един път), все едно в кенефа намериха нещо като проект на нова конституция (в която дори герба на страната ни беше объркан) и накрая Деси Атанасова си сложи кавър фото. Това е всичко. Това е целият “рестарт” на Политическа Партия ГЕРБ.

От любопитство проверих дали някога г-жа Атанасова е написала нещо по темата, което да е отбелязала с плеснатия на стената ѝ хаштаг #REстарт. Не: никога нищо не е написала. Никога не е споделила и дума за това как тя си представя този рестарт, никога не е намерила за нужно да уведоми хората за намеренията си. Защото нито Борисов, нито тя някога са имали каквито и да е намерения за какъвто и да е рестарт. Просто си лъжат, нищо повече.Между другото – ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ НАС – “ГЕРБ” нямат никаква нужда от рестарт. Пътищата си се строят, маркировките чаткат, усвояването си върви.Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova

(истински респект към нея, че е сред малцината от “ГЕРБ”, които не са ме блокирали) си кюта и си мрънка, ама санирането си се случва с пълна пара. И там усвояването си върви. Язовирите може и да се изпразват и да се очертава водна криза, ама важното е, че ВЕЦ-овете си бачкат.

“ГЕРБ” нямат нито нужда, нито причина да променят тази страна. На тях тя им е идеална.Нужда от рестарт имаме ние. От истински, не от фалшив, дето е само на кавър фото.

Автор: Мартин Димитров

Facebook Коментари