Беновска заблуждава: Радев стана президент благодарение на Ахмед Доган

На кандидат-президентските избори през 2016г., за Цецка Цачева са гласували 21 658 души, а за Румен Радев 14 092 от изселниците ни. На този фон, днес по Канал3, Беновска открито заблуждава, като твърди, че Румен Радев е спечелил изборите благодарение на Ахмед Доган. Ето какво избълва още журналистката по адрес на Радев и Нинова:

„Какво ли историята ще запише за президентството на Румен Радев? Или за председателството на Корнелия?

Радев се калеса, че със златни букви вече е записано, че е президент на социалистите. Да, ама историята преди това записа, че Радев стана президент благодарение на Ахмед Доган – както всички президенти, без потупания по главицата от Бойко Борисов Росен Плевнелиев. 
Опитва ли се и Радев да завземе България, както Нинова превзе, за сега, БСП? 
Няма да им се получи. Няма да им се получи, дори и Борисов да ги потупа по теметата. Защото и Радев, и Нинова се изпепелиха политически сами. И защото бъдещето на всеки е предопределено от това, което вече с сторил. И защото, и Радев, и Нинова се самопровъзгласяват за независими. Ама толкова независими, че, чак, не разбраха, че нищо в България не зависи нито от Нинова, нито от Радев. А зависи от нас, избирателите.

Ожаднялата за власт Корнелия Нинова, „copy paste“-нала се като водач на БСП, потропва с копитцата на черната кобила, Тя, скоро, ще оздравее от COVID, но и Димитър-Благоевата БСП също ще оздравее от КорнелияНиновщината на следващите парламентарни избори. И ще отхвърли Нинова като несполучлив имплант, заедно с придворната й свита, имената на които няма да имаме време, дори, да запомним.
Ще доживеем до изборите. 

Но, до тогава, на Бойко Борисов е възложено по Конституция да пребори коронавируса и щетите от него в здравеопазването, икономиката, образованието, културата и живота на хората, да реши проблема със Северна Македония, да защити бюджет 2021 и смекчи бедността, да аргументира повече европари, да потуши фалшивите новини и езика на омразата, да не допуска корупция, да брани законността. 
И най-важната задача на Бойко Борисов – за да докаже ,че е държавник и е страж на Родината ни – е да обедини нацията. Както хан Кубрат. Защото наистина : Обединението прави силата.

А през това време Румен Раев, Корнелия Нинова и останалите знайни и незнайни герой, жадни за власт, да проумеят латинската поговорка: Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi – на български: Гласът на едного е глас на никого, глас народен — глас божи.
А, ние, избирателите, пък, да си припомним, че България е наша и ние не сме багаж в колата на политиците, а кормчии.
Аз съм Беновска. И питам.“

Facebook Коментари