Агент Николай: БОРИСОВ ИМА БЛЕСТЯЩО МИНАЛО!

Изцепките на агент Николай в жълтия сайт ПИК продължават. Да се смеем ли, да плачем ли? Преценете сами…..

Аз не съм член на ГЕРБ, но пък съм приятел с Борисов точно 25 години – от онзи незабравим 16 юни, рожденият ден на българския цар Симеон ll, когато хапнахме на обед в дипломатическия клуб в Горна Баня с двете царски секретарки. От тогава, та до днес, не сме си казали лоша дума.

БОРИСОВ ИМА БЛЕСТЯЩО МИНАЛО! И как да бъде друго яче, като беше назначен за главен секретар на МВР и то не от Аврам Бакалина, а от българския цар, чиито деди са управлявали Европа. Стана най-популярният българин и най-титулувания главен секретар на МВР – посети САЩ, Русия, Германия, Франция, Белгия, Холандия, и донесе една торба отличия, та Тошко Африкански, ако трябва да ги вдигне, ще трябва да си донесе камила от Африка.

3605 дни Борисов беше премиер на България. Най-успелият български политик, оставил зад гърба си блестящо домакинство на “Пътя на коприната“, блестящо европредседателство, създал Балканската четворка, стана домакин на срещата между ЕС и Турция по време на най-тежкия им конфликт, с незабравимата среща във Варна на лидерите на ЕК със султан Ердоган. Благодарение на нея, днес в България и ЕС няма мигранти.

Всъщност, че Бойко има славно минало, показват следните факти: Слави Трифонов го е водил мама да го види какъв юнак е (аз Бойко при мама не съм водил); Танчето Дончева, направи някаква никаква партия ли, движение ли, и взе, та го покани, за да се изфука на своя конгрес. И Бойко, като джентълмен, отиде с букет цветя (аз Бойко на форуми не съм го канил); Христо Иванов клекна в скута на Бойко, за да стане министър на правосъдието (аз в скута на Бойко не съм сядал – ни за министър, ни за депутат. За депутат три пъти ме е канил, един път само се съгласих); в скута на Бойко седна и Трайчо от ДеБе-то – сегашният кмет на „Средец“, та да стане от нищо нещо министър; в скута на Бойко беше и Майчето, за да стане национален омбудсман. Без Бойко да реши това, нямаше как да стане. Дори Бойко направи бедния Пенчев конституционен съдия, за да освободи местото за Майчето (аз в скута на Бойко да ставам омбудсман, не съм бил); аз на Бойковия не съм се качвал да ме води при Меркел, както бай Радан; двама от соросоидите в служебното правителство, докато бяха в частния бизнес, също ходеха в кабинета на Бойко и влачеха проекти; кръгът „Капитал“, за да се изфука, многократно кани Борисов на своите разградски форуми и т.н., и т.н.

същност, какво значение има, какво говори някакво си Танче. Да видим какво говори за Бойко елитът на Европа:

1. СЕБАСТИАН КУРЦ, 31 март 2021 г.: „Ще се радвам, ако мнозинството българи подкрепят теб и партия ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори“.

2. СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ, 13 юни 2010 г. в София: „Искам да кажа, че съм тук, при моя голям приятел, министър-председателят на България. Разбира се, първоначално не знаех, че това е съвпадение с неговия рожден ден и искам да му го честитя. Той е толкова висок, че понякога ме засенчва“.

3. НИКОЛА САРКОЗИ, 14 април 2015 г. в Париж: „Ти си най-оцеляващият български политик! Поздравявам те, че успя да съставиш работещо правителство. Ти нямаш загуби, ти имаш само победи!“.

4. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 7 юни 2017 г. в Берлин: „Сърдечно те благодаря, скъпи Бойко, за посещението!“.

5. ДЕЙВИД КАМЕРЪН, 4 декември 2015 г. в България: „Европейските държави трябва да се поучават от България как да подобрят опазването на границите си“.

6. ЕМАНЮЕЛ МАКРОН, 26 август 2017 г. във Варна: „Скъпи Бойко, тук съм не само, защото ти бе първият европейски лидер, който посети Франция след избирането ми за президент, но защото и сме големи приятели!“.

7. ЖАН-КЛОД ЮНКЕР, 18 август 2018 г.: „България е вдъхновение за страните от Западните Балкани!“.

8. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 10 май 2018 г. в София: „Ти, Бойко, се справи прекрасно с темата за Западните Балкани и трябва да станеш неин модератор“.

9. РЕДЖЕП ЕРДОГАН, 12 декември 2020 г. към Ахмед Доган: „С лидерството на моя скъпия ми приятел Бойко Борисов, България с решимост се бори с коронавируса“.

10. ДОНАЛД ТРЪМП, 25 ноември 2019 г. в Белия дом: „Борисов, пример сте за Германия! (по повод добрите разходи на България за отбрана)“.

11. ВИКТОР ОРБАН, 30 ноември 2016 г.: „Работил съм с няколко български премиери – с кои по-добре, с кои по-зле, но най-добре съм работил с Борисов. За Унгария и Европа е важно той отново да е премиер“.

12. АЛЕКСИС ЦИПРАС, юни 2018 г. в София: „Бойко, следващият път да направиш председателство на ООН!“.

13. МАРИАНО РАХОЙ, 15 май 2018 г.: „Българското европредседателство бе от най-успешните досега!“.

14. ЕДИ РАМА, 26 февруари 2018 г. в Тирана: „Борисов, ти си Меркел на Балканите!“.

15. МАРК РЮТЕ, 6 февруари 2018 г. в София: „Аз харесвам този мъж!“.

16. МАРКУС ЗЬОДЕР, юли 2021 г.: “Борисов е отличен министър-председател и трябва отново да управлява“.

Когато европейските лидери говорят и Таня Дончева трябва да замълчи.

P.S.: А какво ще каже госпожата за миналото на Бойко Рашков? Защо, като комунистически следовател през 80-те години, не е разследвал убийците, които не предупредиха българския народ за Чернобил? И докато лапаха специална храна и пиеха специална вода, ние се тровехме с марули, репички и всякакви зеленчуци и плодове от пазара, маса народ се разболя и измря; защо не е разследвал вдъхновителите на Възродителния процес, които направиха от Доган – Доганов, от Хасан – Хасанов и т.н.; защо не е разследвал изтеклите над 2 млрд. от външно-търговските ни дружества; защо не е разследвал виновниците за националната катастрофа по време на Лукановата зима през 1990 г., когато източиха страната – нямахме ток, нямаше бензин за линейките, нямаше храна за децата и лекарства, дори аспирин и обезболяващи лекарства, нямаше и памук…

Що за човек е Бойко Рашков, за да нарече копеле Евгений Михайлов заради това, че разкри думите на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат“, а беше излъгал, че е казал „Станко да дойде“ и беше захвърлил демонстративно на бюрото си първото печатно демократично издание – вестник „Демокрация“. Знае ли Танчето, знае ли Майчето, знаят ли Африканеца и Бакембардата и тия от цвета на дъгата от ДеБъ-то, че ако Евгений Михайлов през 1990 г. беше казал на митинг на СДС, че някакъв комунистически следовател му ги е казал тези неща, той днес не просто щеше да е бивш човек, а нямаше да има такъв човек?

pik.bg

Facebook Коментари