Агент Николай: анархокомунисти, соросоиди и селяндури опростачиха българската демокрация

Агент Николай ръси мъдри мисли пред ПИК

Победените оселячиха българския парламент. Умишлено съсипват пред очите ни парламентаризма. Премахването на историческата традиционна хартиена бюлетина е небивала наглост и нечувана дързост в нашата история. Заменянето й с машини автоматически изважда България от ЕС и разгромява българската конституция, в която ТАЙНАТА НА ВОТА е свещен конституционен принцип.

Анархокомунистите, соросоидите бандитите и селяндурите искат президентско управление до дупка под формата на служебна правителство, тъй като отсега е ясно, че предсрочните парламентарни избори ще са нищожни и касирани.

Чакат ни избори до дупка и президентско управление в класическа парламентарна демокрация.

Личното ми мнение е, че ГЕРБ няма повече място в този парламент. ГЕРБ трябва да бойкотира отсега подготвения държавен преврат чрез неконституционни избори и да не участва в тях. Кметовете и общинските съветници на ГЕРБ да бойкотират служебното правителство на анархокомуниста Радев, евродепутатите на ГЕРБ да дадат специална пресконференция, че България се е върнала в 89-та година. Къде е шефката на ЕК ,еврокомисарите и Вера Юрова за европейските ценности?

pik.bg

Facebook Коментари